Kahve falında boru açmak

Kahve falında boru açmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, garanti olacak makama oturacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında boru açmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda mantık hatası yapmanın oldukça büyük bedellerini ödemeniz gerekebilir.

Kahve falında boru açmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında soba borusu kurmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Kahve falında tesisat borusu görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nefes borusu görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında soba borusu silkmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında soba borusu temizlemek hayatının afiyette geçeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su borusu patlaması görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kalorifer borusu görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top