Kahve falında boncuk taş görmek

Kahve falında boncuk taş görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında boncuk taş gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında taş boncuk görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında boncuk taş görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Kahve falında mavi boncuk dizmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden boncuk toplamak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak kısmetlerinin de kapanacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulur.

Kahve falında lacivert boncuk görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top