Kahve falında taş boncuk görmek

Kahve falında taş boncuk görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, verimliliğinin artacağına, sarsılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında taş boncuk gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeylere şans tanımalı ya da yer açmalısınız.

Kahve falında taş boncuk görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında boncuk taş görmek güzel huylarını terk edeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deve boncuğu görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işarettir.

Kahve falında boncukların dağıldığını görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk boncuk görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz boncuk dizmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna boncuk takmak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, sorunların artacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuk takı görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top