Kahve falında boksör olmak

Kahve falında boksör olmak biraz olsun hafifleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yüksek moralli olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kalp kırıklığı olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında boksör olmak gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında boksör olduğunu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boksör olmak fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında boksör görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top