Kahve falında boksör olduğunu görmek

Kahve falında boksör olduğunu görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, icat yapacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, mutluluğunun da artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında boksör olduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Kahve falında boksör olduğunu görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında boksör görmek geriye doğru gideceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında boksör olmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top