Kahve falında boğazın şiştiğini görmek

Kahve falında boğazın şiştiğini görmek işlerinin kolaylaşacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazın şiştiğini gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında boğazlarının şiştiğini görmek onlardan fayda göreceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında boğazının şiştiğini görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazda şişlik görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına yorulur.

Kahve falında boğazın şiştiğini görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ticaretinin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazdan ameliyat olduğunu görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adamın boğazını kesmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında boğaza birşey kaçmak çok iyi bir kariyer edineceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında köpek boğazı kesmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top