Kahve falında alnında yazı görmek

Kahve falında alnında yazı görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Kahve falında alnında yazı gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Kahve falında alnında kuran yazısı görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında alnında yazı görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında alnında arapça yazı görmek ne yapacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Kahve falında verilen altını almamak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına delalettir.

Kahve falında altın görüp almamak kısmetli bir kişi olunacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kömür almaya gitmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında almanya görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında altın almamak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, sözleri tutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top