Kahve falında birinin silahla kovalandığını görmek

Kahve falında birinin silahla kovalandığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla kovalandığını gördüyseniz:

  • Sizin son derece akılcı yaklaşımlar gösterdiğiniz durumlara diğer insanlar ters açılardan bakabilirler.

Kahve falında birinin silahla kovalandığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında silah kovalanmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından silahla kovalanmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı kişi tarafından kovalanmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında silahla vurulmak kovalanmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı biri tarafından kovalanmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kova görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında tilki tarafından kovalanmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top