Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını görmek

Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, hayallerine kavuşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı bir seviye yukarı taşıyabileceğiniz seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında yüzünden yaralanmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden yaralandığını görmek zahmete ve derde düşeceğine, ayıplanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Kahve falında biri yüzünden ağladığını görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine alamet eder.

Kahve falında para yüzünden tartışmak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden ameliyat olmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden kıl almak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top