Kahve falında yüzünden yaralanmak

Kahve falında yüzünden yaralanmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına delalettir.

Kahve falında yüzünden yaralanmak gördüyseniz:

  • Aşk veya ilişki dünyanızda kısır döngüler dikkat çekiyor.

Kahve falında yüzünden yaralandığını görmek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünden yaralandığını görmek işlerinin çok açılacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden yaralanmak karanlığın biteceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak kırgınlık yaşanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünden kıl almak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek mülk sahibi olacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünden irin aktığını görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top