Kahve falında birinin sırtına sarılmak

Kahve falında birinin sırtına sarılmak doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, malının da eksilmeyeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sırtına sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Kahve falında sırtından sarılmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birine sırtından sarılmak doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırta sarılmak bir sebeple kendi içine kapanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe sırtından sarılmak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında birinin sırtına sarılmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında sırtına sarılmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında sırtında yaşlı kadın taşımak şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sırtında sivilce görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top