Kahve falında sırta sarılmak

Kahve falında sırta sarılmak çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, araba alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında sırta sarılmak gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Kahve falında erkeğe sırtından sarılmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından sarılmak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sırta sarılmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtına sarılmak elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına inanılır.

Kahve falında birine sırtından sarılmak dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin sırtına sarılmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırt üstü yatmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında anne sırtında taşımak güvensizlik duymaya, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top