Kahve falında birinin kucağına atlamak

Kahve falında birinin kucağına atlamak yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kucağına atlamak gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında birinin kucağına atlamak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında kucağa atlamak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işaret eder.

Kahve falında kucağında bebek emzirmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin kucağına yatmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bebeğini kucağında görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin kucağına oturmak yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin kucağında bebek görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğunu kucağa almak hayırlı bir evlilik yapılacağına, hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top