Kahve falında kucağa atlamak

Kahve falında kucağa atlamak kazancın sürekli artacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kucağa atlamak gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında birinin kucağına atlamak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kucağa atlamak kazancının artacağına,, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kucağa kuzu almak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, her geçen gün başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında bir adamın kucağına oturmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği kucağa almak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çocuğunu kucağına almak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kucağında uyumak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kucağında bebek düşürmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top