Kahve falında birinin kolunda bilezik görmek

Kahve falında birinin kolunda bilezik görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Kahve falında başkasının kolunda bilezikler görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kolunda bilezik görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kolundan bilezik çıkarmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda çok bilezik görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşın kolunda bilezik görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek hoş muhabbette olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının kolunda bilezik görmek mutluluk bulacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top