Kahve falında kolunda çok bilezik görmek

Kahve falında kolunda çok bilezik görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, doğru adımlar atacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda çok bilezik gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlara karşı dengesiz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolunda bilezik görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında koluna altın bilezik görmek geniş bir ev satın alacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda bilezik görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kolunda altın bilezik görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kolunda bilezik görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top