Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, varlık içinde yaşayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, işlerinin bozulacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelinin kolunda altın bilezik görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadının kolunda altın bilezik görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek hem itibar edineceğine, masumluğunu ispat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top