Kahve falında birinin kemiklerini kırmak

Kahve falında birinin kemiklerini kırmak yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işarettir.

Kahve falında birinin kemiklerini kırmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki veya iş birliklerinizde sıkıntılı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kemik kırmak bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kemiklerini kırmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında insan kemiği kırmak büyük takdir toplanacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalettir.

Kahve falında köpeklere kemik vermek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında hayvan kemiği görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kemiği toplamak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kemiği yemek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top