Kahve falında hayvan kemiği görmek

Kahve falında hayvan kemiği görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kemiği gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizden faydalanarak bazı konuları daha doğru yargılayabilirsiniz.

Kahve falında hayvan kemiği görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çürük kemik görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalet eder.

Kahve falında uyluk kemiği görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işarettir.

Kahve falında burun kemiği görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kemiği toplamak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün kemikleri görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik rengi görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kemik görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top