Kahve falında birinin kafasına tükürmek

Kahve falında birinin kafasına tükürmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, geleceğinin parlak olacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında birinin kafasına tükürmek gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında birinin kafasına tükürmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında kafaya tükürmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında siyah tükürmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dolusu tükürmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, merdiven atlayacağına işarettir.

Kahve falında bir insana tükürmek hakkını alacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toplu iğne tükürmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe tükürmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kum tükürmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top