Kahve falında siyah tükürmek

Kahve falında siyah tükürmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tükürmek gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Kahve falında siyah tükürmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah balgam tükürmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakızı tükürmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına alamet eder.

Kahve falında yemeği tükürmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Kahve falında erkeğe tükürmek kişinin kazancının artacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yüzüme tükürmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında devenin tükürdüğünü görmek her zaman hürmet göreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top