Kahve falında birinin dişlerini beyaz görmek

Kahve falında birinin dişlerini beyaz görmek ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, bunalıma düşeceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dişlerini beyaz gördüyseniz:

  • Tereddüt ettiğiniz konular varsa, harekete geçmeden önce açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Kahve falında güzel ve beyaz diş görmek yarınlarına umutla bakacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının beyaz diş görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz diş taktırmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında temiz beyaz diş görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında diş beyaz görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişleri beyazlatmak arif kimselerden sayılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında dişlerin beyazlamasını görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top