Kahve falında başkasının beyaz diş görmek

Kahve falında başkasının beyaz diş görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının beyaz diş gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Kahve falında beyaz temiz diş görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında diş beyaz görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında dişlerin beyazlamasını görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişlerinin beyazlamasını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini işine veremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin beyaz olduğunu görmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dişleri beyaz görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında dişlerin beyaz olduğunu görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz diş fırçalamak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top