Kahve falında dişlerin beyazlamasını görmek

Kahve falında dişlerin beyazlamasını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerin beyazlamasını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Kahve falında beyaz diş fırçalamak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerinin beyaz olduğunu görmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyazlamış diş görmek kurulu düzeni olacağına, kazancının çok düşeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ve güzel diş görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dişler görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına yorulur.

Kahve falında dişlerin beyazlamasını görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz diş fırçası görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz diş çekmek hastalıkların uzak duracağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top