Kahve falında dügüm cözmek

Kahve falında dügüm cözmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yeni projelere atılacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında dügüm cözmek gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında düsman öldürmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, onlarla arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında dügünden kaçmak yardımda bulunacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düsük yaptıgını görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dügün alayı görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında dügün davetiyesi görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bebek düsük yapmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dügme dikmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düsmanlari görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top