Kahve falında akya balığı görmek

Kahve falında akya balığı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, varolan borçların ödeneceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, verimliliğinin artacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında akya balığı gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında akya balığı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kan aktığını görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında ak sakallı adam görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Kahve falında musluktan bulanık su aktığını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına işarettir.

Kahve falında ayağından kan aktığını görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Kahve falında sümüğün aktığını görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında aklını yitirdiğini görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top