Kahve falında birinin banyo ettiğini görmek

Kahve falında birinin banyo ettiğini görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, özel hayatının renkleneceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin banyo ettiğini gördüyseniz:

  • Esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında bebek banyo ettirmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeği banyo ettirmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo ettiğini görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini banyo ettirmek belalı kimselerle karşılaşacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin banyo ettiğini görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu banyo ettirmek hafif ve iyi hissedeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü banyo ettirmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda et görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top