Kahve falında başkasının aynaya baktığını görmek

Kahve falında başkasının aynaya baktığını görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının aynaya baktığını gördüyseniz:

  • Bazı olayları zorlama niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında aynada burnunu görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak odasında ayna görmek sıkıntıya düşeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında boy aynası görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aynada erkek görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında aynada ruh görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine işaret eder.

Kahve falında birinden ayna aldığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında aynadan korkmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında aynada sırtını görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top