Kahve falında birinin ayakkabı verdiğini görmek

Kahve falında birinin ayakkabı verdiğini görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayakkabı verdiğini gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmaları iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında birine ayakkabı verdiğini görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında birinin ayakkabı verdiğini görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı verdiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalığa yemek verdiğini görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mandalina verdiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yemek verdiğini görmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, hasret çekileceğine alamet eder.

Kahve falında tuz verdiğini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin muz verdiğini görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top