Kahve falında birine ayakkabı verdiğini görmek

Kahve falında birine ayakkabı verdiğini görmek hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında birine ayakkabı verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir işi, planı ya da durumu farklı bir hale sokmanın en az riskli veya zararlı yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin ayakkabı verdiğini görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı verdiğini görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine ayakkabı verdiğini görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerinde bereket olacağına delalet eder.

Kahve falında tarak verdiğini görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine para verdiğini görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet eder.

Kahve falında çay verdiğini görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının su verdiğini görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birine tuz verdiğini görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, kötü günlerin arkada kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top