Kahve falında birinin ayağında yara görmek

Kahve falında birinin ayağında yara görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, maddi olanakların artacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağında yara gördüyseniz:

  • Olumlu atmosfer veya gelişmeler, siz dahil etrafınızdaki herkesin kendini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Kahve falında kendi ayağında yara görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları yara içinde görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işarettir.

Kahve falında ayakları yara olmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklarda yara görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ayak üstünde yara görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını yara görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin ayağında yara görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, ona şifa olmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağında yara görmek sonunda maddi zarara gireceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top