Kahve falında ayakları yara olmak

Kahve falında ayakları yara olmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, hevesinin kursağında kalacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayakları yara olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında ayağını yara görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, düşmanını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayağı yara olmak büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında ayaklarında yara görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağında yara görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak yaşam standartlarının artacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına yorulur.

Kahve falında ayakları yara görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağın yara olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakda yara görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top