Kahve falında birinin ağzını dikmek

Kahve falında birinin ağzını dikmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ağzını dikmek gördüyseniz:

  • Özel meseleleri tartışmaktan çekinmemeniz yeni alanlar keşfetmenizi sağlayacak cevaplara ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ağzını dikmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ağzını dikmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında yorgan ağzı dikmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma dalı dikmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında domates dikmek büyük bir tartışma yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işarettir.

Kahve falında diş dikmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik dikmek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında çim dikmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top