Kahve falında yeşillik dikmek

Kahve falında yeşillik dikmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, içinin huzurla dolacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik dikmek gördüyseniz:

  • Diğerleri ne derse desin, siz kendi bildiğiniz yolda devam edin.

Kahve falında yeşil biber dikmek işlerinden de geri kalacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil bitki dikmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çiçek dikmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa yeşillik dikmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik dikmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mezara yeşillik dikmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil elbise dikmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına yorulur.

Kahve falında yeşil ağaç dikmek büyük kazançlar getireceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top