Kahve falında akvaryum taşı görmek

Kahve falında akvaryum taşı görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, rahatsızlık duyulacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kazancının azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında akvaryum taşı gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Kahve falında akvaryum taşı görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında akvaryum satın almak özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında akvaryumda timsah görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akvaryum ve balık görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet eder.

Kahve falında akvaryumdaki balığın öldüğünü görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz akvaryum görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işaret eder.

Kahve falında akvaryumun içine girmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, borcunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında içi balık dolu akvaryum görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top