Kahve falında akvaryumun içine girmek

Kahve falında akvaryumun içine girmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryumun içine girmek gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Kahve falında akvaryuma girmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında akvaryumun içine girmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akvaryum satın almak bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryumda ölmüş balık görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akvaryum kurmak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında akvaryumda su kaplumbağası görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Kahve falında akvaryumda siyah balık görmek kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına alamet eder.

Kahve falında akvaryumda timsah görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top