Kahve falında birini güvercin olarak görmek

Kahve falında birini güvercin olarak görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini güvercin olarak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında güvercinle uçmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kuşu görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin kaçırmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin vurduğunu görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında güvercin sevmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında güvercini öldürmek çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabani güvercin tutmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında taklacı güvercin görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top