Kahve falında güvercin sevmek

Kahve falında güvercin sevmek alim insanlardan sayılacağına, verilen kararların geri çekileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, zor bir dönem geçirileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Kahve falında güvercin sevmek gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Kahve falında güvercin sevmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin sevdiğini görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ölüsü görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında güvercinle uçmak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında yuvada güvercin görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri renk güvercin görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında elinde beyaz güvercin görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah güvercin öldürmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top