Kahve falında güvercin vurduğunu görmek

Kahve falında güvercin vurduğunu görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında güvercin vurduğunu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara veya tekliflere onay vermeden önce, olayları net şekilde görmeyi beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında güvercin vurduğunu görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ineğin vurduğunu görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla vurduğunu görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin silahla kendini vurduğunu görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına işarettir.

Kahve falında birini vurduğunu görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla birini vurduğunu görmek ele geçen kazancın azalacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın vurduğunu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top