Kahve falında birini beyaz gelinlikle görmek

Kahve falında birini beyaz gelinlikle görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, karamsarlığa düşeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini beyaz gelinlikle gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında beyaz gelinlik giyen birini görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz gelinlik görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz gelinlik giymek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gelinlik görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz gelinlik denemek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini beyaz gelinlikle görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top