Kahve falında beyaz gelinlik giymek

Kahve falında beyaz gelinlik giymek kimseyle konuşmaz olacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gelinlik beyaz duvak giymek sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli beyaz gelinlik giymek güzel haberlerin alınacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik gibi beyaz elbise giymek işlerinin yoluna gireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz gelinlik giymek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlik giydiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top