Kahve falında birini başı açık görmek

Kahve falında birini başı açık görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulur.

Kahve falında birini başı açık gördüyseniz:

  • Beraber çok mutlu anlar paylaşabilirsiniz.

Kahve falında baş açık kuran okumak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini başı açık görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini başı açık görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında camiye başı açık girmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında başın açık görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı açık kadın görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine tabir olunur.

Kahve falında başı kapalı birini açık görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top