Kahve falında başın açık görmek

Kahve falında başın açık görmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başın açık gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında başı açık kadın görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş açık görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başı açık dışarı çıkmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başörtülü birini başı açık görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına inanılır.

Kahve falında karısını başı açık görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, nefsine yenileceğine delalettir.

Kahve falında başı açık namaza durmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine alamet eder.

Kahve falında birini başı açık görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top