Kahve falında pasta aldığını görmek

Kahve falında pasta aldığını görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta aldığını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz.

Kahve falında pasta aldığını görmek güllük gülistanlık olacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta dilimi almak büyük miktarda para kazanılacağına, kişinin şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında pasta yaptırmak işlerine dört elle sarılacağına, hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında pasta dilimleri görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında kakaolu pasta yapmak insanlar tarafından tanınacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurmalı pasta görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top