Kahve falında bir tepsi ceviz görmek

Kahve falında bir tepsi ceviz görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, birikim yapılacağına inanılır.

Kahve falında bir tepsi ceviz gördüyseniz:

  • Bazı konularda zaman daralıyor ya da hızla hareket edilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bir tepsi ceviz görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fırın tepsisi görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına işarettir.

Kahve falında çay tepsisi görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında tepside salça görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsiyle tatlı görmek zinde kalacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında tepsi vermek hainlik yapacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında tepsi taşımak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş tepsi görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top