Kahve falında bir sürü odun görmek

Kahve falında bir sürü odun görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü odun gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Kahve falında bir sürü odun görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan odunu söndürmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında yıgılı odun görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta odun taşımak onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına inanılır.

Kahve falında odunla soba yakmak yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan odun sobası görmek bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında yanmış odun görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde odun görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top