Kahve falında yıgılı odun görmek

Kahve falında yıgılı odun görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, işlerinin kapanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine delalet eder.

Kahve falında yıgılı odun gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında odun verdiğini görmek dik durmaya çalışacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Kahve falında odun parçası yemek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında fındık odunu görmek girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun ve kömür görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında odun yakmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hayır dualarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında sobaya odun kömür atmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında denizden odun toplamak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyona odun yüklemek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top