Kahve falında kızının tekrar evlendiğini görmek

Kahve falında kızının tekrar evlendiğini görmek girişimlerde bulunacağına, borçlarının artacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının tekrar evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Kahve falında kızının tekrar evlendiğini görmek borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski eşinle tekrar evlenmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında tekrar evlenmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli arkadaşının tekrar evlendiğini görmek iyi halin geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde tekrar evlendiğini görmek ruh sağlığının bozulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boşanmak ve tekrar evlenmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin tekrar evlendiğini görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top