Kahve falında bir kişiyi yıkamak

Kahve falında bir kişiyi yıkamak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, başa iş açacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına işaret eder.

Kahve falında bir kişiyi yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Kahve falında ölen bir kişiyi yıkamak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kişiyi yıkamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, onların başarıları ile gururlanacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi yıkamak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, korkularının üzerine gideceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi yıkamak büyük zararlar getireceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi yıkamak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi yıkadığını görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven yıkadığını görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında beyaz halı yıkamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top