Kahve falında ölen kişiyi yıkamak

Kahve falında ölen kişiyi yıkamak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, şansının bahtının açılacağına, yüksek bir makamı olacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyi yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlığınız iyi sayılır; bazen başağrıları çekebilirsiniz.

Kahve falında bir kişiyi yıkamak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi yıkamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi yıkadığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi yıkamak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi yıkamak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında ölen bir kişiyi yıkamak geçim kolaylığı içinde olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine delalet eder.

Kahve falında ölü dişi yıkamak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top